Claerenbeeck

 

‘verandering vindt alleen plaats door actie’ 

Carla Bruins

In 1999  ben ik begonnen met het begeleiden van mensen bij  Slachtofferhulp. Daar heb ik diverse trainingen gevolgd, oa persoonlijke effectiviteit, hulp bij verlies en rouw, hulp na seksueel geweld.
Tijdens de jaren die ik daar heb gewerkt heb ik ervaren hoe boeiend en mooi het is met mensen te werken! Het was voor mij dan ook een logische stap om vervolgens opleidingen te gaan volgen, onder andere tot Levenscoach en het begeleiden van Familie opstellingen.

Er zijn verschillende methodieken waar ik mee werk.
Naast een één op één gesprek is bijvoorbeeld systemisch werk een prachtige manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Ik werk in groepen met familie opstellingen,
maar ook vaak in een 1-op-1-opstelling met iemand.
In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd en maak naast systemisch werk gebruik van elementen uit oa Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Emotional Freedom Technique, Body Drum Release, Focussen en Sensen, NLP, Oplossingsgericht coachen.

Gesprekken met een coach helpen je keuzes te maken, soms radicale keuzes die je leven veranderen, maar vooral verbeteren!
Mijn visie is dat ook een kleine stap in de goede richting vaak al enorm positief kan werken.

Het doel is altijd: samen ontdekken welk gedrag, welke patronen er voor zorgen dat je nog niet hebt bereikt wat je graag wilt en welke stappen je daarin kunt nemen om dat wél te bereiken! Zoals een cliënt het laatst prachtig verwoordde:
jij brengt mijn hoofd en hart weer samen!!

Carla Bruins

One thought on “Claerenbeeck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *