de opeenvolgende reiki graden

‘geef jezelf toestemming om van het leven te genieten’
(Mark Twain)

Reiki
Er zijn in Reiki verschillende  ‘stappen’ / graden:
Reiki I:  vooral bedoeld om te leren jezelf te behandelen.
Reiki II: meer naar buiten gericht: je leert met symbolen te werken waardoor de energie vele malen sterker wordt, je leert anderen te behandelen én op afstand te werken.
Reiki III: je ontvangt het master-symbool en leert hiermee te werken, waardoor de energie nog sterker wordt en je daardoor nóg meer mogelijkheden hebt.
Reiki master opleiding: wanneer je zelf les wilt gaan geven.

meer informatie per graad:

2-daagse Reiki I
J
e ontvangt in deze 2 dagen 4 keer een afstemming / initiatie; dit zijn symbolische rituelen die er voor zorgen dat blokkades vrij worden gemaakt, zodat je (opnieuw) wordt verbonden met de Universele energie. Hierdoor stroomt de energie weer vrij door jou heen.
Je leert hand-posities om jezelf en een begin om anderen te behandelen.
Je oefent met andere deelnemers en krijgt deze dagen dus zelf ook behandelingen.

kosten:
Kosten voor deze 2 dagen: € 160,- euro inclusief cursusmateriaal en certificaat.

2-daagse Reiki II
Je ontvangt 1 afstemming / initiatie en leert een drietal symbolen met hun mantra’s.
Deze symbolen en mantra’s activeren en sturen bepaalde krachten.
Hiermee kun je de werkzaamheid van de behandeling aanzienlijk versterken, waardoor een behandeling over het algemeen korter duurt.
Ook kun je op afstand mensen, dieren, planten en situaties behandelen. Tijd en ruimte vallen hierbij weg.

kosten:
Voor deze 2 dagen: € 190,- euro inclusief cursusmateriaal en certificaat.

Reiki III
2-daagse Reiki III: je ontvangt de afstemming / initiatie voor Master en leert werken met het master symbool. Dit versterkt de energie, daardoor krijg je nog meer mogelijkheden. Tijdens deze lessen is het de bedoeling dat je minimaal 2 casussen inbrengt van cliënten die je hebt behandeld.

kosten:
Voor deze 2 dagen € 230,- inclusief cursusmateriaal en certificaat.

Reiki Master: wanneer je Reiki master wilt worden en les wilt geven. Om dit te kunnen bereiken loop je een jaar stage: je loopt in dat jaar mee met de opleidingsdagen
Reiki I, Reiki II en Reiki III, je ondersteunt deze dagen en neemt onder begeleiding gedeeltes van deze dagen over. Daarnaast kom je individueel een aantal dagdelen om te leren. Je levert dit jaar regelmatig casussen in van cliënten die je behandelt en deze zullen worden besproken. Wanneer je hebt laten zien dat je de lesstof goed beheerst, de initiaties / afstemmingen kent en op de juiste manier iemand afstemt, lessen zelfstandig kunt geven, een aantal casussen hebt ingeleverd waarin je hebt laten zien kundig, respectvol, aandachtig en met de juiste intentie met je cliënt om te gaan ontvang je het certificaat voor Reiki master.

kosten: € 700,-

aanmelden
Klik hier om je via mail bij Carla Bruins (info@claerenbeeck.com) aan te melden,
of telefonisch: 06 – 201 988 65

verdere data worden nog bekend gemaakt, wil je Reiki I, Reiki II of Reiki III met een groep vriendinnen, familie of collega’s volgen: neem contact op, dan kunnen we in overleg een datum plannen. Het is ook mogelijk om dit op een aantal avonden te volgen. 

Reiki oefen avond / ochtend
Wanneer je het leuk vindt om ervaringen te delen, met anderen te oefenen, zelf behandelingen te ontvangen. Heerlijk ontspannen en leerzaam.

kosten:
€ 15,- euro per keer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *